Wie zijn wij

U bent hier: Home » Wie zijn wij

Wij zijn twee ervaren advocaten die sinds 1 februari 2016 met elkaar en ons team samenwerken onder de naam Geeraths Rupert Advocaten gevestigd te Haaksbergen. Geeraths Rupert Advocaten is de handelsnaam van de besloten vennootschap Geeraths & Rupert Advocaten B.V. Wij hebben samen met ons secretariaat een aantal kernwaarden afgesproken voor onze dienstverlening, waarbij onze clientèle op nummer één staan. Zoals blijkt uit de omschrijving van ons kantoor leveren wij de kwaliteit die de Nederlandse Orde van Advocaten voorschrijft, maar onderscheiden wij ons in onze dienstverlening door onze flexibiliteit, betrokkenheid en gedrevenheid.Mevr. Mr. J.A.A.M. Rupert


Mevrouw mr. Rupert heeft Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit Nijmegen en is op 6 december 1995 als advocaat beëdigd. Sinds 1998 is mevrouw mr. Rupert gevestigd in Haaksbergen en heeft zij haar eigen kantoor gerund.

Mevrouw mr. Rupert heeft hiermee een dijk aan ervaring op diverse rechtsgebieden. Mevrouw mr. Rupert is met name werkzaam in het personen- en familierecht, erfrecht, jeugdrecht, strafrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en arbeidsrecht. Daarnaast staat zij u met raad en daad terzijde in het algemeen civiel recht.


Mevr. Mr. S.L. Geeraths


Mevrouw mr. Geeraths heeft Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit Nijmegen en is op 23 juni 2004 als advocaat beëdigd. Mevrouw mr. Geeraths is werkzaam geweest op diverse middelgrote kantoren en sinds 1 februari 2016 gevestigd te Haaksbergen. Mevrouw mr. Geeraths is met name werkzaam in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en algemeen civiel recht.


Mevr. Temmink


Mevrouw Temmink is sinds april 2008 werkzaam in de advocatuur als secretaresse van mevrouw mr. Rupert. Voorts is zij als telefoniste/receptioniste uw contactpersoon voor het maken van afspraken en bij ontvangst op ons kantoor. Daarnaast is mevrouw Temmink bij afwezigheid van mevrouw Wolsink-Troost eveneens werkzaam als secretaresse voor mevrouw mr. Geeraths.


Mevr. Wolsink-Troost


Mevrouw Wolsink-Troost is sinds begin 2017 werkzaam als secretaresse van mevrouw mr. Geeraths. Voor afspraken en vragen aangaande de praktijk van mevrouw mr. Geeraths kunt u zich wenden tot mevrouw Wolsink-Troost.


 

Show Comments