Wie zijn wij

U bent hier: Home » Wie zijn wij

Wij zijn twee ervaren advocaten die sinds 1 februari 2016 met elkaar en ons team samenwerken onder de naam Geeraths Rupert Advocaten gevestigd te Haaksbergen. Geeraths Rupert Advocaten is de handelsnaam van de besloten vennootschap Geeraths & Rupert Advocaten B.V. Wij hebben samen met ons secretariaat een aantal kernwaarden afgesproken voor onze dienstverlening, waarbij onze clientèle op nummer één staan. Zoals blijkt uit de omschrijving van ons kantoor leveren wij de kwaliteit die de Nederlandse Orde van Advocaten voorschrijft, maar onderscheiden wij ons in onze dienstverlening door onze flexibiliteit, betrokkenheid en gedrevenheid.Mevr. Mr. J.A.A.M. Rupert


Mevrouw mr. Rupert heeft Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit Nijmegen en is op 6 december 1995 als advocaat beëdigd. Sinds 1998 is mevrouw mr. Rupert gevestigd in Haaksbergen en heeft zij haar eigen kantoor gerund.

Mevrouw mr. Rupert heeft hiermee een dijk aan ervaring op diverse rechtsgebieden. Mevrouw mr. Rupert is met name werkzaam in het personen- en familierecht, erfrecht, jeugdrecht, strafrecht, psychiatrisch patiëntenrecht. Daarnaast staat zij u met raad en daad terzijde in het algemeen civiel recht. Mevrouw mr. Rupert is lid van aantal specialisatieverenigingen waaronder de vFAS en de VEAN


Mevr. Mr. S.L. Geeraths


Mevrouw mr. Geeraths heeft Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit Nijmegen en is op 23 juni 2004 als advocaat beëdigd. Mevrouw mr. Geeraths is werkzaam geweest op diverse middelgrote kantoren en sinds 1 februari 2016 gevestigd te Haaksbergen. Mevrouw mr. Geeraths is met name werkzaam in het arbeidsrecht, personen- en familierecht en algemeen civiel recht.


Mevr. Temmink


Mevrouw Temmink was van april 2008 tot medio 2019 werkzaam in de advocatuur als secretaresse van mevrouw mr. Rupert. Met ingang van 1 februari 2020 heeft zij haar comeback gemaakt. Mevrouw Temmink zal vanaf februari 2020 meer op de achtergrond administratieve werkzaamheden gaan verrichten, maar is bij afwezigheid van het secretariaat werkzaam als telefoniste/receptioniste en secretaresse voor mevrouw mr. Rupert en mevrouw mr. Geeraths.


Mevr. Te Veldhuis


Mevrouw Te Veldhuis is sinds 2010 werkzaam in de advocatuur als secretaresse. Na ruim 9 jaar werkzaam geweest te zijn bij een advocatenkantoor elders is zij sinds september 2019 werkzaam bij Geeraths Rupert advocaten als secretaresse van mevrouw mr. Rupert. U kunt mevrouw Te Veldhuis bereiken per e-mail op secretariaat@gr-advocaten.nl.


Mevr. Onstein


Mevrouw Onstein zal met ingang van 1 maart 2020 in dienst treden bij Geeraths Rupert Advocaten als secretaresse van mevrouw mr. Geeraths. Voor afspraken en vragen aangaande de praktijk van mevrouw mr. Geeraths kunt u zich wenden tot mevrouw Onstein. U kunt mevrouw Onstein rechtstreeks bereiken per e-mail op administratie@gr-advocaten.nl.


 

Show Comments